Najbolji hoteli za porodični odmor - Antalijska regija

Najbolji hoteli za porodični odmor – Antalijska regija

Antalijska regija sa 5 veličanstvenih mesta Vam može pružiti sve što poželite od idealnog odmora. Poseduje hotele svih kategorizacija i idealna je i za parove i za porodice sa decom. Dakle, porodični odmor ovde je odlična opcija.

U moru sjajnih hotela jako je teško izdvojiti najbolje jer su svi posebni na svoj način. Kako bi Vama olakšali izbor u nastavku ćemo izdvojiti hotele koji se ističu kao najbolji za porodični odmor. 

Hotel Rixos Sungate

Hotel Rixos Sungate 5* se nalazi se na 20ak km od centra Kemera na sopstvenoj peščano-šljunkovitoj plaži. Prijatno će se osećati odrasli uz veliki broj restorana, barova,sportskih terena za fudbal, košarku, odbojku. Tu su i 10 otvorenih bazena i aqua park sa 11 tobogana.

Za najmlađe, Rixy Kids Club sa bazenima za decu i bebe, aqua parkom sa 6 tobogana, igralištem, mini restoranom, mini zoo vrtom i mini diskotekom. Nema sumnje da će ovaj hotel ispuniti očekivanja svih članova porodice!

porodični odmor antalija

Hotel Sherwood Exclusive Kemer

Na sopstvenoj plaži koja je peščano-šljunkovita, udaljen od centra Kemera oko 9km. 

U ovom hotelu koji je okružen zelenilom možete bezbrizno uživati pored jednog od 11 bazena uz sveže ceđeni voćni sok. Za to vreme Vaša kako deca će uživati na toboganima prilagođenim za njihov uzrast. Uveče možete svi zajedno prisustvovati fenomenalnom show programu. 

Hotel Ela Quality Resort

Resort se nalazi na samoj plaži na svega 2km od Beleka. Resort koji je okružen zelenilom na svakom koraku, pružiće savršenu oazu kako Vama tako i Vašoj deci. 

Hotel se izdvaja jer ima poseban koncept za decu. Koncept se zove Everland Q – ceo i njegov kompleks posebno je prilagođen mališanima. U tom kompleksu možete biti sigurni da će dete imati apsolutno sve, počevši od animatora, bioskopa, akva parka, tematskih maskenbala, mini diskoteke, igrališta. Postoji čak i Everland Q dečiji restoran i Everland Q Teens Club za uzrast od 13 do 17 godina.

Miracle Resort

Hotel se nalazi u Antaliji na peščanoj plaži Lara, od starog grada je udaljen 20km. 

Blizina aerodroma je jedna od prednosti ovog hotela kao i besprekorna usluga i ljubazni domaćini. Kompleks je bogat sadržajima koji kreću od ranih jutarnjih sati do kasno u noć. Zabavni program za odrasle i decu tokom dana, uživo muzika, zatvoreno pozorište, dnevne i noćne animacije, turske večeri, barovi i disko na otvorenom su samo deo bogatog sadržaja.

Hotelijeri su apsolutno na sve mislili , te su osmislili  mini club (4 – 8 godina), midi club (9 – 11 godina), Teenage club (12 – 16 godina).

Hotel Sunis Beach Resort & Spa

Na sopstvenoj peščano-šljunkovitoj plaži, 15km od Manavgata. Ukoliko je Side, antički grad, Vaš izbor za odmor onda je ovaj hotel idealan za Vas i Vašu porodicu. 

Miran porodični kompleks pun zelenila pružiće Vašoj porodici sve što jedan odmor treba da sadrži. Pored bazena, aqua parka, teniskih terena i odbojke na plaži možete uživati i u zabavnom programu i tokom dana i tokom večeri dok se najmlađi zabavljaju u mini i junior clubu. 

Hotel Hedef Beach Resort & Spa

Na samo 12km od centra Alanje na sopstvenoj peščano-šljunkovitoj plaži nalazi se ovaj fenomenalan kompleks. 

Uz all inclusive uslugu koju nudi hotel možete uživati i u a la card restoranima, barovima, spa centru, sportskim terenima, zabavnom programu. Najmlađi se mogu zabavljati u mini klubu i mini diskoteci uz pauzu za sladoled.

(Anđela Đorđević)

7 thoughts on “Najbolji hoteli za porodični odmor – Antalijska regija”

  1. Koristan i zanimljiv tekst, posebno nama koji znamo da će naša sedeća destinacija biti Antalija, ali još uvek ne znam koji tačno hotel i mesto, najviše odgovaraju našim poterbama

  2. Izuzetan izbor hotela, svaki je poseban na svoj način i svaki nudi mnoštvo sadržaja za decu što je porodicama sa decom od presudnog značaja za savršen zajednički odmor.

  3. Odlican kompleks za odmor Sunis Beach Resort, bila prosle godine sa porodicom.

  4. Odličan izbor navedenih hotela, još bolja usluga, kao i sadržaji. Divno 🙂

  5. Svi su fantasticni, izdvojila bih Miracle Resort, zaista cudo od hotela, kako mu i samo ime kaze, ima sjajan program za decu.

  6. Turska usluga je jedna od najboljih koju možete osetiti, prava zemlja rođena za turizam. Jako ljubazni i dovoljno profesionalni a hoteli u antaliji su priča za sebe, treba doživeti pravo i kvalitetno letovanje.

Comments are closed.